Judas Priest oslávia 50 rokov heavy metalu 24.7.2020 v Bratislave

Príďte si užiť heavy metalový sviatok roku na Slovensku, už 24.júla 2020, v AXA aréne NTC v Bratislave. A pripravte sa na nefalšovaný heavy metal v podaní žijúcich legiend JUDAS PRIEST! Vstupenky exkluzívne v sieti TicketLIVE.sk


JudasPriest-FB-cover.jpg

Príďte si užiť heavy metalový sviatok roku na Slovensku, už 24.júla 2020, v AXA aréne NTC v Bratislave. A pripravte sa na nefalšovaný heavy metal v podaní žijúcich legiend JUDAS PRIEST! Koncert bude zložený z najväčších hitov JUDAS PRIEST, ktoré počas svojej kariéry kapela nahrala.

JUDAS PRIEST sú jednou z najvplyvnejších heavy metalových kapiel všetkých čias. Sú zakladateľmi žánru, ktorým sa dodnes inšpirovali mnohé ďalšie kapely, Van Halen počnúč, Metallicou či Slipknot končiac. Aktuálne vyrážajú na turné k svojmu 50.výročiu, pod názvom 50 Heavy Metal Years, ktoré prídu osláviť aj s fanúšikmi v Bratislave! Budete tak mať možnosť vypočuť a pozrieť si naživo kapelu, ktorá formovala podobu rockovej a heavy metalovej hudby, tak ako ju poznáme dnes, už 24.júla 2020, v AXA aréne NTC v Bratislave.

JUDAS PRIEST dorazí v zostave, ktorú tvoria spevák ROB HALFORD, gitaristi GLENN TIPTON a RICHIE FAULKNER, basgitarista IAN HILL a bubeník SCOTT TRAVIS.

Kapela v roku 2018 vydala album Firepower, ktorý mal vynikajúce ohlasy a dosiahol najvyššie priečky v rockových hitparádach. V roku 2010 vyhrali cenu Grammy za najlepšiu metalovú koncertnú skupinu, v 2006 cenu stanice VH1 – Rock Honors a v roku 2017 boli nominovaní do Rockenrolovej sieni slávy. Rok 2020 sa bude niesť epickou oslavou ich 50. ročnice. Vstupenky exkluzívne v sieti TicketLIVE.sk


aeogon-bratislava1-2.jpg

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *