Do Bratislavy príde Limp Bizkit a Static X

3. augusta 2020 v bratislavskej Eurovia aréne vystúpi legendárny Limp Bizkit spolu so Static X!


LimpBizkit-FB-event.jpg

3. augusta 2020 v bratislavskej Eurovia aréne vystúpi legendárny Limp Bizkit spolu so Static X! Po minuloročnom vypredanom koncerte sa určite oplatí využiť špeciálny promo-kód, ktorí poslucháčom rádia Anténa Rock umožňuje kúpiť si lístky už dnes (24. 2. 2020). Oficiálny predpredaj sa totiž spúšťa až zajtra 25. 2. 2020 o 09:00! Čítajte viac kliknutím sem…

Na prelome milénia podľahla celá generácia nu-metalovému šialenstvu, ktoré mala na svedomí americká skupina Limp Bizkit. Kapela predala vyše 40 miliónov albumov a bola nominovaná na cenu Grammy. Floridská kapela oslávila nedávno 25. výročie od založenia a má na konte 6 albumov. Jej skladby ako “Rollin’”, “My way”, či cover verzia skladby od The Who “Behind Blue Eyes” patria ku kultovým megahitom.

Limp Bizkit si so sebou do Bratislavy prinesie špeciálneho hosťa, amerických Static X. Ich skladby poznajú určite všetci hráči videohier Need for Speed, v ktorej boli súčasťou známeho soundtracku. Skupina sa dostala do pozornosti aj s ich debutovým albumom „Wisconsin Death Trip“, ktorý získal v roku 2001 platinový status. Static-X často sami seba označujú ako „evil-disco“. Túto kombináciu kapiel môžete zažiť len na bratislavskom koncerte 3. 8. 2020.

Limp Bizkit sa naplno venuje živému hraniu a ich koncerty patria k tomu najlepšiemu na aktuálnej scéne. Fred Durst slovenským fanúšikom odkazuje: “Ak ste aj zažili vo svojom živote veľa dobrých koncertov, garantujem vám, že večer s Limp Bizkit bude navždy vaším najobľúbenejším. Nikto nerobí takú tvrdú a vzrušujúcu párty, ako my. Nikto. Určite si pred koncertom poriadne oddýchnite, aby ste to ustáli. Je načase si to rozdať!”.

Limp Bizkit vystúpia v bratislavskej Eurovia aréne 3. augusta a lístky si môžete zakúpiť od 25. 2. 2020 na Ticketlive.sk

https://www.ticketlive.sk/sk/event/limp-bizkit-bratislava-03-08-2020

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *